Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Monika

Monika on virtuaalihevonen / Monika is a sim-game horse

Rekisterinumero: VH TULEE

Rodultaan Pohjoisruotsinhevonen
Sukupuoli tamma
Väriltään kulomusta
Geenit aa EE Ff
Ikä 6-vuotias, satunnainen
Säkäkorkeus 158 cm
Syntymämaa Ruotsi
Kasvattaja EVM
Omistaja Järndälden, VRL-13777
Syntymäaika 30.6.2012
Painote valjakkoajo, työajo
Koulutustaso HeA 90cm

som häst

Monan esittely tulee myöhemmin.

familjmedlemmar

I: Mattis
tummanruunikko 161 cm - Ruotsi
II: Minne-Måns
mvkk - Ruotsi
IE: Saga-lie
rn - Ruotsi
E: Erika
punarautias 159 cm - Ruotsi
EI: Erik Röde
prn - Ruotsi
EE: Mathilde
m - Ruotsi

Omat jälkeläiset:

Järndäldens Brunhelda / tamma / 01.01.2018 / Damgårds Gottegris
Nimi / skp/ syntymäaika / isä

Sukuselvitys:

Kiitos tekstistä Reprobatelle!

Monikan isä on sulavarakenteinen Mattis. 161cm säkäinen tummanruunikko ori on tunnetun Etelä-Ruotsalaisen ravitallin kasvatti. Hyvällä työmoraalilla varustetulla orilla on myös välillä pilkettä silmäkulmassa ja se osaa olla hyvinkin jekku tapaus. Ravikilpailuita orilla on startattu pääsääntöisesti Etelä-Ruotsissa sekä Suomessa. Ennätys on tällä hetkellä 1.30,7ake ja orin kilpailu-ura ei ole vielä lopussa. Jälkeläisiä orilla on kaksi.

Isänisä Minne-Måns oli upea näky mustanvoikon värinsä vuoksi. 157cm säkäinen ori syntyi Länsi-Ruotsissa pienelle ravitallille. Potentiaalisen ravivanhempien mukaisesti tästäkin orista saatiin pian raviradoilla starttaava ori. Orista puhuttiin niin kotimaassa kuin ulkomailla, sillä ennätys oli orilla 1.28,8ake ja orin komea ulkonäkö keräsi paljon katseita. Ori jouduttiin lopettamaan pahan kaviokuumeen vuoksi sen ollessa 16-vuotias. Jälkeläisiä tämä kerkeisi kuitenkin jättämään taakseen huikeat viisi varsaa.
Isänemä Saga-lie oli Pohjois-Ruotsissa syntynyt ruunikko tamma. Säkää tammalta löytyi mukavat 156cm verran. Tammalla kilpailtiin niin ravikilpailuissa kuin työhevoskilpailuissa, mutta pääpaino on ylivoimaisesti ollut raveissa. Jämäkkä luonteinen tamma oli myös muutaman kauden kilpailemassa Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevan tallin nimissä, jonne tamma liisattiin yhtä varsaa varten. Yhteensä jälkeläisiä tamma sai elinaikanaan neljä. Ennätys tammalla oli 1.37,1ake ja voittosummana yli 100000kr.

Monikan emä, Erika, 159cm säkäinen punarautias tamma on Lounais-Ruotsissa syntynyt. Vanhempiensa tavoin ravihevosen uralla aloittanut tamma pärjäsi oikein hyvin niin Ruotsissa kuin muutamakymmen startti Suomessa. Tamma rikkoi tarhaillessaan jalkansa ja joutui jättämään ravikilpailut taakseen välittömästi. Ennätykseksi jäi 1.34,6ke ja voittosumma yli 150000kr. Jalostus- ja kevyessä harrastekäytössä oleva tamma on saanut nyt kaksi jälkeläistä.

Emänisä Erik Röde on tunnettu nimi, etenkin Suomessa. Vaikka ori syntyi Ruotsissa, muutti se 2-vuotiaana Suomeen ravivalmentajalle koulutukseen. Koulutuksen jälkeen ori jäikin samaiselle valmentajalle kilpailukäyttöön ja tämä punaruunikko, 159cm säkäinen ori on ollut hyvä haastaja suomenhevosille. Yli 20 000€ tienannut ori kiri ennätyksensä 1.28,3ke aikaan ennen kuin jäi raviuraltaan pois. Ori muutti takaisin kasvattajalleen Ruotsiin kilpauran jälkeen. Jälkeläisiä orilla on tällä hetkellä kolme.
Emänemä Mathilde oli musta, 155cm säkäinen tamma. Luonteeltaan jääräpäinen, mutta ravurina omisti hyvän työmoraalin sekä kilpailuviettiä. Tamman kanssa kilpailtiin lähinnä Ruotsin radoilla, satunnaisesti muualla Pohjoismaissa. Ennätykseksi tammalle jäi 1.43,4ke ja voittosummana rapiat 100000kr. Jälkeläisiä tammalle jäi kaksi, ennen kuin se jouduttiin lopettamaan ollessaan 19-vuotias.

hjältesagor

Monan päiväkirja
tarinoineen ja valkkoineen.
 

Tapahtumat ja näyttelytulokset:
ei vielä tapahtumia.

Järndälden on virtuaalitalli / virtuaalinen maatila. Kaikki tiedot ovat kuvitteellisia.
Kopiointi kielletty. Kaikki sivujen materiaali on © Järndälden, ellei toisin mainita.

©2019 JÄRNDÄLDEN - suntuubi.com